Binance, Dünyaca Ünlü Şarkıcıya Yeni Turnesi İçin Sponsor Oldu!

binance,-dunyaca-unlu-sarkiciya-yeni-turnesi-icin-sponsor-oldu!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası devi Binance yaptığı açıklamada The Weeknd’in “After hours Til Dawn” turnesinin resmi sponsoru olduğunu duyurarak, önde gelen bir kripto firmasının popüler bir performans sanatçısına fon sağladığı ilk örneklerden birine imza attı.

Binance ayrıca The Weeknd’in NFT koleksiyonunun piyasaya sürülmesine yardımcı olmak ve katılımcılara turdan hatıra NFT’ler vermek için inkübatör ve hızlandırıcı HXOUSE ile ortaklık kurdu.

The Weeknd yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Binance ile birlikte çalışmak çok mantıklıydı ve hayranlarımın iyi bir amaca destek olurken yaratıcı bir yolla kripto paraları deneyimlemeleri için sabırsızlanıyorum. Kripto paralar ile ilgili pek çok fırsat var ve bence bu sadece bir başlangıç.

The Weeknd, 2021’in başlarında NFT koleksiyonlarını piyasaya süren ilk tanınmış ünlülerden biriydi. Daha önce yayınlanmamış müzik ve sanat eserlerinin satışı NFT pazarı Nifty Gateway’de gerçekleşmişti.

Binance ve Diğer Kripto Para Borsalarının Sponsorluk Anlaşmaları Artıyor

Binance ayrıca, 31 Mart 2022’de Grammy Ödülleri’nin arkasındaki organizasyonla ortaklık kurarak müzik medyası kuruluşlarıyla işbirliği yapma konusunda da bir sicile sahip.

Kripto para borsaları özellikle ses getiren etkinliklere sponsor olmalarıyla son zamanlarda adlarından söz ettiriyor. ABD’de en fazla takip edilen etkinliklerden biri olan Superbowl karşılaşmasında da Coinbase, FTX ve Binance çeşitli reklamlar yayınlayarak kullanıcı kitlelerini genişletmişlerdi.

Bununla birlikte kripto piyasasındaki fiyatların düşüşünün ardından Coinbase gibi bazı borsalar birtakım işten çıkarmalar yapmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android Uygulamamız‘ı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Binance, Dünyaca Ünlü Şarkıcıya Yeni Turnesi İçin Sponsor Oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!