Dev Kripto Para Borsasına Dava Şoku: 350 Milyon Dolar Talep Ediyorlar!

dev-kripto-para-borsasina-dava-soku:-350-milyon-dolar-talep-ediyorlar!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) dolandırıcılık iddialarını savuşturan bir şirket, kripto para borsası Coinbase’in Blockchain patentini ihlal ettiğini iddia ettiği bir davada 350 milyon dolar talep ediyor.

Veritaseum Capital, Kripto Para Borsası Coinbase’in Patentlerini İhlal Ettiğini İddia Ediyor

Veritaseum Capital, Coinbase’in Blockchain altyapı hizmetlerinde sahip olduğu bir patenti ihlal ettiğini iddia ediyor. Borsa, Delaware federal mahkemesinde “en az” 350 milyon dolar tazminat ve Coinbase’in patenti daha fazla ihlal etmesini yasaklayan bir emir için dava açıyor.

Veritaseum’un kurucusu Reggie Middleton, geçen yılın Aralık ayında “düşük trust ve sıfır trust varlık transferlerini kolaylaştırmaya yönelik cihazlar, sistemler ve yöntemler” için bir patent aldığını söylüyor.

Middleton’a göre patentin çok çeşitli Blockchain işlem altyapısı senaryolarını kapsadığı düşünülüyor. O zamandan beri, patenti şirketi Veritaseum’a özel olarak lisansladığını ve bu yılın Temmuz ayında Bitcoin ve kripto para borsası Coinbase’e şirketin Blockchain doğrulama mekanizmalarının patentini ihlal ettiğini düşündüğünü bildirdiğini belirtti.

Middleton ve Veritaseum daha önce 2019’da hileli token arzı ve manipülasyon planı iddiasıyla SEC ile uzlaşmaya gitmişti.

SEC’in şikayeti, Middleton’ın yatırımcı varlıklarının bir kısmını kişisel hesabına aktarmanın yanı sıra Veritaseum’un kayıtsız bir kripto para platformunda işlem gören tokenlerinin fiyatını manipüle ettiğini iddia ediyordu.

Anlaşma kapsamında iki şirket birlikte 9.4 milyon dolardan fazla ceza öderken, Middleton da iddia edilen süreçteki eylemleri nedeniyle bireysel olarak 1 milyon dolar ceza ödedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dev Kripto Para Borsasına Dava Şoku: 350 Milyon Dolar Talep Ediyorlar!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!