25 Ağustos 2022 günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

25-agustos-2022-gunluk-burc-yorumlari!-bugun-burcunuzu-neler-bekliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğduğumuz anda bu hayata geliş amacımızı, nasıl bir karaktere sahip olduğumuzu, en önemlisi de kaderimizi gösteren bir harita oluşuyor ve biz astrologlar buna natal harita diyoruz. Gökyüzünün anlık hareketlerini takip ederek, bizlerin yaşamına yansıması ve yorumlanması noktasında ise astrolojiden destek alıyoruz. 25 Ağustos 2022 Perşembe gününe ait enerjileri ve bunun burçlara olan etkilerini Formsanté Online Astroloğu Funda Koç – Astrolog Hera Formsante okuyucuları için kaleme aldı. İşte 25 Ağustos 2022 günlük burç yorumları…

  • Ağustos 2022 aylık burç yorumları! Aşk, para, sağlık… Burcunuzu ne bekliyor?
  • Haftalık Burç Yorumları (22-28 Ağustos): Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün, alışkanlıklarınızın sizi esir etmesini ve yönlendirmesini istemeyeceksiniz. İnsanlardan farklı düşüncelerinizin olması zaman zaman sizi toplum dışına itse de siz bunlardan taviz vermiyorsunuz.

BOĞA BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Araştırmacı kişiliğiniz sayesinde pek çok yeni fikir üretebiliyor yaratıcı işlere imza atıyorsunuz. Bugün maddi konularla ilgili yepyeni adımlar atabilir ve geleceğinize dair birtakım yatırımlar yapabilirsiniz.

İKİZLER BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Güçlü bir iradeye sahip olmanız sayesinde geleceğiniz adına anlık isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen nadir kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızla hareket etmek yerine mantıklı davranışlarınızla çevrenizden olumlu tepkiler alacaksınız.

YENGEÇ BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün ilişkilerinizin ve iletişim dilinizin önem kazandığı, mantıklı ve akılcı kararlar alacağınız bir gün. Bugün kardeşler ya da kuzenler ile birlikte birtakım projeler gündeminizde olacak. Sağlığınız ile ilgili bazı gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

ASLAN BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün, hayata karşı olumsuz düşünceler içinde olmanız ve karamsar düşüncelere kapılmanız için hiçbir neden yok. Yaşam koşullarınızdan memnun olamayabilirsiniz ancak bunları iyileştirmenin sizin elinizde olduğunu da bilmeniz gerekmekte.

BAŞAK BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün işyerinizde oldukça gergin bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle yeni projeler ya da yatırımlar konusunda yöneticiler ya da ortaklar ile problem yaşanabilir. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Herkes kendi düşüncelerini savunduğu müddetçe ilişkinizde problemler hiç bitmez.

TERAZİ BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün işyerinizde kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemlerinizi yöneticilerinize özel bir şekilde aktaracaksınız. Gün içinde ailevi bazı problemler zamanınızı alabilir. Özellikle çocuk konularında zor bir gün geçirebilirsiniz.

AKREP BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün, iş arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Özellikle geleceğinizi ilgilendiren konularda oldukça hassas davranıyorsunuz. Yeni yatırımlar için finansal eksikliğiniz bir aile büyüğü ile karşılanabilir.

YAY BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün gelecekle ilgili atılımlar için doğru bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Taleplerinizin istediğiniz gibi gelişmesi için yeni formüllere ihtiyacınız var. Olayların istediğiniz yönde ilerlemesine sevineceksiniz.

OĞLAK BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Bugün İş hayatınızda yapacağınız yeniliklerle uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam da çok monotonlaştığını düşündüğünüz bir anda canlanacak. Çeşitli yerlerden gelecek irili ufaklı paralarla iyi bir yatırım yapabilirsiniz.

KOVA BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün eski dostlarınızdan haberler almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara ise çokta aldırmamalısınız.

BALIK BURCU (25 AĞUSTOS 2022) *

Finansal olarak yaptığınız yatırımlardan istediğiniz sonuçları almanız, biraz zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

  • Sahipkıran nedir? Astrolojide sahipkıran ne anlama geliyor?
  • Burçlara göre tütsü kullanımı ve enerji arttıran tütsüler
  • Burçlar ve Cinsellik: Burçların yatak odası sırları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
25 Ağustos 2022 günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!